September 10, 2010, 03:15:17 AM
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News
: Radio Click Romania Forum - Suntem la un click distanta:
www.radioclick.ro
Home
Help
Search
Register
Login
radioclick.ro
>
General Category
>
Cutiuta cu ganduri ... Alesse
(Moderator:
Al3ssa
) >
Ziua noastra , ziua femeilor …
Pages: [
1
]
Go Down
« previous
next »
Print
Author
Topic: Ziua noastra , ziua femeilor … (Read 52 times)
Al3ssa
Global Moderator
Cresa
Ziua noastra , ziua femeilor …
«
on:
March 08, 2010, 12:36:45 PM »
Este 8 Martie… ziua in care fiecare femeie ar trebui sarbatorita , este ziua in care ne dorim sa fim iubite si apreciate ..este ziua in care visam ca orizontul care doarme sa alerge spre noi , este ziua in care as vrea ca drumul sa devina nesfarsit atunci cand se pierde in zare , este ziua in care rasaritul daruieste lumina existentei mele ..ziua in care toate ramasitele din gandurile mele devin un intreg , este ziua in care ma intreb cine sunt si ce caut pe acest pamant ..si tot azi este ziua in care cred in mine inainte de a stii ce inseamna adevarul absolut, este ziua dorintei de a crede in fericirea lumii dincolo de desartaciunea durerii si neincredereii , este ziua in care norul adus din intamplare uitarii de catre destin, imi cerne eternitatile topite in neant pe asfaltul rece al inimii mele , este demonul mistuitor al fricii de viitor si al dragostei de viata in aceasta lume desarta ..este ziua in care imi simt lacrimile care se preling pe obrazul timpului etern ca o replica pe care mi-o ofera destinul in cautarea nemuririi ..este ziua minunata in care mi-as dori sa ma pot pierde in ochii adanci ai sufletului tau cautand nemarginirea clipei , spre a afla noi si noi orizonturi ale iubirii ..pana cand obosita voi muri lasand locul eternitatii in asteptarea careia ma voi pierde definitiv devenind o stea ..este ziua in care mi-as dori ca toti barbatii sa-si demonstreze lor insasi ca femeia merita iubita ..sa reuseasca sa inteleaga ca femeia este jertfa , femeia e altar , izvor de suferinta si multe ..lacrimi in zadar ..mi-as dori sa zaresc in juru-mi barbati care sa poata respecta si preamari femeia ..fara sa gandeasca ca asta poate fi o dovada de slabiciune , sa poata lasa in urma prejudecatile si sentimentul de mandrie ..mi-as dori ca oricare barbat sa gandeasca intai ca este vlastarul unei femei ..si ca toate meritam sa fim iubite ..este ziua noastra a femeilor ..La multi ani tuturor va spune sufletul meu care a indraznit sa astearna aici trairile sale ..un gand bun alaturi de intreaga mea inima !!!
Lothar
Administrator
Gradinita
Rãspuns: Ziua noastra , ziua femeilor …
«
Reply #1 on:
March 08, 2010, 02:20:42 PM »
Este intr-adevar o zi in care femeia, indiferent de statutul social, de problemele cotidiene sau casnice trebuie sa evadeze. Sa se simta libera, iubita si indragita pentru ceea ce este.
"O femeie este pentru barbat alinarea greului, lacrima ghiocelului si nu-n ultimul rand, zambetul zilei de maine" - Napoleon Bonaparte.
Prin acest citat sper sa reamintesc tuturor ca astazi este ziua-n care nu trebuie sa se simta obligati de turma sa cumpere o floare, un cadou sau sa-si scoata partenera in oras la o cina romantica. Astazi este ziua-n care ar trebui sa ne amintim de unde venim, de ce suntem aici si sa-i aducem un zambet curat iubitei, printr-un simplu dar sincer sarut.
La multi ani tuturor femeilor, macar azi uitati de probleme si bucurati-va ca sunteti fericirea ochilor nostrii.
Pages: [
1
]
Go Up
Print
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
General Category
-----------------------------