September 10, 2010, 03:14:49 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Radio Click Romania Forum - Suntem la un click distanta: www.radioclick.ro
Advanced search
Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: Sentimente necunoscute , sentimente amestecate ! (Ganduri amestecate .)  (Read 97 times)
ToNy
Global Moderator
Scutec

Never Say Never

69
Email
« on: January 20, 2010, 07:52:44 PM »

Pentru o clipa credeam ca am scapat de ea . Cine este ea ?
Doar pentru ca m-am apucat sa scriu , m-am calmat brusc . Dar ceva nu ma lasa sa traiesc asa cum mi-as dori eu . Ceva se amesteca in mine , ceva ce am incercat sa ascund , sa arunc undeva departe . Inca iubesc si nu mi-e bine . ‘ Lipseste o particica… , din mine ‘ .

‘ Lipseste ‘ dorintza , ataca fiintza
Apare o umbra , apare o ura
Viatza-i dura , inima-i pura
Locul e sfant , timpul e scurt .

Distantza e mare , tzie-tzi pare
Pare floarea a fi floare ?
Fara umpic de culoare ?
Pare… , dar nu e ce pare .

Stele… , nu vreau sa visez la ele
Randuri … , asezate… , mangaiate…
Ganduri… rele , ganduri… bune
Aste-as sigur tot nebune .

Doare , pentru ca nu apare
Apare , cand totul aproape ca dispare
Dispare si iar apare
Apare si sigur nu e o intamplare .

Multzi o vad , putzini o simt
Simt cum oamenii ma mint
Mint si asta doare
Doare… , doare adevarul tare .

Dar as vrea eu sa mai simt
O persoana , sa nu mint
Cum ataca si cum vine
Intr- ‘ o particica… , din mine ‘ .

NCipy/\-~
Al3ssa
Global Moderator
Cresa

Email
« Reply #1 on: January 21, 2010, 01:43:08 PM »

In fiecare din noi ..exista o parte care ne lipseste ..o parte pe care o tot cautam in goana noastra dupa fantasme ..uneori alegem bine ..alteori regretam alegerile facute ..insa sunt si momente in viatza care sunt atat de imposibil de atins incat imploram cerul ..sa ne mai dea o sansa ..am avut un moment in viatza in care neputinta mi-a distrus sufletul , am avut momente in viatza in care ..mi-as fi dorit sa mor si sa ma mai nasc odata ..un astfel de moment invoc divinitatea acum ..in mainile lui dumnezeu imi incredintez sufletul !!!
nicoleta
Scutec
*

Email
« Reply #2 on: March 07, 2010, 09:13:12 PM »

Buna seara,am intrat aici nu din intimplare ci pentru faptul ca o persona care acum la aceasta ora 21:36 si in aceasta zi 07.03.2010 emite pe canalul radioclick romania.
   Am citit cu drag citeva dintre postarile lui Tony si mi-au placut .Am remarcat sensibilitatea acestor ganduri si in ideea ca o sa stiu sa postez si eu ceva ,ma aventurez cu cateva din gandurile mele,o incrucisare de ganduri ...
    E greu, e cat se poate de greu sa iau o hotarare care va trebui sa fie decisiva, sa aleg intre ceea ce-mi doresc cu disperare si ceea ce trebuie sa fac, sa aleg intre un prezent in care sunt fericita si un viitor despre care stiu ca nu-mi va aduce nimic bun … intre bucurie si tristete ...
    Trist este faptul ca pare mult mai simplu sa devin egoista, sa las prezentul in care sunt fericita sa se transforme intr-un viitor pe care deja il cunosc, un viitor despre care stiu la ce sa ma astept, decat sa ma  gandesc prea mult la tine si sa fac o schimbare brusca, sa renunt la tot ce am, la prezentul care ma inconjoara cu blandete si sa-l inlocuiesc cu un viitor ce nu prevede nimic bun, un viitor caruia ii intuiesc toti pasii sovaielnici …
         Si in aceste momente de cumpana, paradoxal, ma gandesc ca ar putea aparea acel cineva care sa ma ajute sa ma determine sa ma razgandesc … sa imi doresc sa apara si sa ma faca sa regret pana si gandul de a-mi refuza fericirea … si totusi, fiind un paradox, acea pesoana sa nu apara … In cele din urma, singura in fata destinului, ma resemnez, refuz si ultima farama de egoism si renunt la tot … in favoarea unui nimic … tin capul sus si sper sa-mi fie bine, desi stiu ca nu-mi va fi, stiu ce soarta mi-am ales, dar totusi sper … Sper … si astept … iar asteptarea se prelungeste, clipele devin veacuri … iar eu ma afund in intuneric si nu pot sa mai intrezaresc nici macar raza de lumina … Doar atunci realizez pierderea, doar atunci durerea incepe sa ma sfasie, singuratatea sa ma doboare … Doar atunci cand realizez ca, de fapt, n-am pierdut numai fiinta cea mai draga mie, ci m-am  pierdut pe mine insumi, imi inghit incet lacrimile, una cate una, incep sa-mi strang amintirile, sa le asezi undeva intr-un loc sigur, unde nimic nu le poate atinge, caci undeva in adancul sufletului inca mai palpaie licarul unei mici sperante …

....si pentru ca azi e o zi importanta in viata acelei persoane ...ii soptesc un sincer
                               LA MULTI ANI CRIS !.....ACEIASI NICOLETA....TE PUSIK!
Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to:  

Black Rain by Crip Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML | CSS