Chat Mibbit

Mibbit, Chat Mibbit, Chat Iphone, Chat pentru Iphone, SmartPhone, Ipad Cel mai mare Chat Online Romanesc cu Fete si Baieti din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timis.

Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat Online Romanesc cu Webcam si Microfon.

RomaniaChat este singura retea de chat online romanesc pe care romanii din intreaga lume se pot intalni la o mica discutie online direct de pe iPad, Iphone, SmartPhone.

Mibbit Romania

Pentru a intra pe chat in afara de mIRC mai exista si alte modalitati.

Una dintre aceste modalitati este chat-ul Mibbit. Mibbit este un client oferit de Mibbit.com care permite conexiunea la IRC si utilizatorilor de tablet, smatphone sau iphone. Chat cu applet Mibbit este des folosit pentru capacitatile sale dar in primul deoarece utilizatorul nu trebuie sa instaleze nimic in propriul calculator.

 

Canalele de chat online sunt moderate de către operatori, care veghează 24 de ore din 24 - 7 zile din 7, la o cat mai placuta si cat mai buna desfasurare a discutiilor. De exemplu, ei pot interzice accesul unui utilizator care are un limbaj neadecvat sau care face reclamă altui canal/site/radio.

 

Chat mibbit romanesc

Comenzi utile de folosit pe chat: /nick NumeNou (schimba numele), /ignore Nume (da ignore unui utilizator), /join #NumeCanal (intra pe un canal nou), /part #numeCanal (pleaca de pe un canal), /msg nickserv identify parola-ta (te autentifici ca detinator la un nume de chat).

Nu uitati, daca aveti o problema ce tine de nickname-ul vostru, de setari pentru canale sau orice alta problema, intrati pe canalul #Ajutor si asteptati ca un operator sa va preia.